Vježbajte bez sprava – 90-dnevni izazov za muškarce

Mark Lauren, Julian Galinski

Na zalihi
99,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Vježbajte bez sprava – 90-dnevni izazov za muškarce

Mark Lauren, Julian Galinski

Postignite savršenu formu u samo tri mjeseca uz knjigu VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA – 90-DNEVNI IZAZOV ZA MUŠKARCE.

Vježbajte bez sprava najuspješnija je i najučinkovitija fitness-formula našeg vremena. Milijuni ljudi širom svijeta treniraju prema potvrđenom konceptu Marka Laurena: bez sprava, na bilo kojem mjestu i s opterećenjem koje čini samo vlastita tjelesna težina.

Ovaj intenzivni program još je jednostavniji za provođenje. Stvoren je prvenstveno zato da u tri mjeseca izvučete maksimum iz sebe. No ne morate sastavljati vježbe i planove treninga jer 90-dnevni izazov iz dana u dan točno predviđa što i kako treba trenirati. Uz to, sadrži optimalan i programu prilagođen koncept prehrane. Tu su i savjeti za život Marka Laurena, fitness-gurua i autora uspješnica.

Prihvatite izazov! U 90 dana začudit ćete se izvrsnim promjenama koje su moguće u tako kratkom vremenu, uz pomoć treninga s vlastitom tjelesnom težinom i pravilne prehrane.

Mark Lauren je kao diplomirani vojni trener pripremio gotovo tisuću američkih elitnih vojnika za ekstremne zahtjeve njihovih specijalnih postrojbi. Sudjelovao je u planiranju aktivnosti kao što su misije potrage i spašavanja, zračna potpora, izviđanje i nadzor te zauzimanje zona spuštanja. Pritom je cilj bio održavati vojnike i u nepovoljnim uvjetima za trening u najboljoj kondiciji za odlazak u borbu. A to se moglo dogoditi u svakom trenutku. Trening s vlastitom tjelesnom težinom, koji je razvio, mogao je smanjiti opasnost od ozljeda i stopu odustajanja za 40 posto. Osim toga, Mark je triatlonac i prvak u tajlandskom boksu. U seriji uspješnica Vježbajte bez sprava, svoj plan treninga učinio je dostupnim širokoj javnosti.

X
  • Broj stranica: 178
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531420181
  • Strani naslov: Fit Ohne Geräte – Die 90-Tage-Challenge für Männer
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 16 x 24 cm
  • Težina: 325 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA