Naslovnica knjige: Vječna ljubav

Podijeli:

  • Broj stranica: 262
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411875
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 24.5 cm

Vječna ljubav

Kathleen E. Woodiwiss

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani Outlet

VJEČNA LJUBAV

Abrielle je od početka znala da je taj crnokosi Škot plamtećih plavih očiju drugačiji od svih muškaraca koje je upoznala. Od trenutka kada je prvi put susrela pogled Ravena Seaberna, naočitog i ljubaznog kraljeva izaslanika, postala je zatočenica vlastitih grešnih misli. Svaka pomisao na ples u njegovu naručju na kraljevskoj gozbi u njoj pobuđuje neutaživu žudnju da mu se preda

Rastrgana između želja i okrutne stvarnosti, u kojoj nije tek zaljubljena djevojka već zaručnica budućeg muža iz pakla koji će svojim bogatstvom spasiti njezinu nesretnu obitelj, a nju zauvijek unesrećiti, Abrielle zna da će snovi o Ravenu ostati samo snovi. No vatra koja se te večeri rasplamsala ne može se ugasiti. Raven zna da je našao onu pravu i da je nikad ne smije pustiti. Unatoč podmetanjima, prevarama i nezamislivoj opasnosti slijedit će svoje srce na putu do potpune sreće i istinske ljubavi.

S više od trideset i šest milijuna tiskanih primjeraka, Kathleen E. Woodiwiss je jedna od najpoznatijih i najčitanijih američkih spisateljica, čiji zanosni ljubavni romani plijene pažnju čitatelja diljem svijeta.

Ostale romane Kathleen E. Woodiwiss potražite ovdje.

Na zalihi
159,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.