Vinogradar

Noah Gordon

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
99,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Vinogradar

Noah Gordon

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

Roman VINOGRADAR još je jedna uspješnica iz pera Noe Gordona, autora velikog svjetskog bestselera Iscjelitelj. Dirljiva je to priča o čovjeku u nesretnim vremenima koji pokušava pronaći sreću i koji će, boreći se s prirodom i ljudima, učiniti baš sve kako bi uspio u svome poslu, ali i u ljubavi.  

Josep Alvarez mladić je koji živi u Santa Euláliji, vinogradarskom seocetu na sjeveru Španjolske. Ovdje njegov otac uzgaja crno grožđe koje za sitan novac prodaje za proizvodnju octa. Josep voli život i rad na zemlji, ali drugorođeni je sin i očev vinograd naslijedit će njegov brat Donat, prvorođenac.

Josep čezne za time da uzgaja grožđe i da dobije priliku da se oženi Teresom Gallego. Za to vrijeme madridski bogataši i moćnici spletkare planirajući atentat na političkog vođu Španjolske. Njihova spletka stvara oluju intriga koja u svoj vrtlog uvlači i skupinu nevinih mladih poljoprivrednih radnika u Santa Euláliji. Ti će događaji drastično promijeniti Josepov život i, ironično, malo-pomalo ga preobraziti u nadahnutog trgovca vinom s vizijom života koja se sve više širi.

Vinogradar je izvrstan roman američkog pisca Noe Gordona kojeg su naši čitatelji zavoljeli čitajući njegove romane Šaman, Rabin, Jeruzalemski dijamant i Iscjelitelj iz Zaragoze, te roman Iscjelitelj koji mu je donio svjetsku slavu i po kojem je snimljen i istoimeni film.  Roman je s engleskoga preveo Predrag Raos.

Ostale naslove Noe Gordona potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419376
  • Strani naslov: The Winemaker
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 395 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti