Vinogradar

Noah Gordon

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
99,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Vinogradar

Noah Gordon

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

Roman VINOGRADAR još je jedna uspješnica iz pera Noe Gordona, autora velikog svjetskog bestselera Iscjelitelj. Dirljiva je to priča o čovjeku u nesretnim vremenima koji pokušava pronaći sreću i koji će, boreći se s prirodom i ljudima, učiniti baš sve kako bi uspio u svome poslu, ali i u ljubavi.  

Josep Alvarez mladić je koji živi u Santa Euláliji, vinogradarskom seocetu na sjeveru Španjolske. Ovdje njegov otac uzgaja crno grožđe koje za sitan novac prodaje za proizvodnju octa. Josep voli život i rad na zemlji, ali drugorođeni je sin i očev vinograd naslijedit će njegov brat Donat, prvorođenac.

Josep čezne za time da uzgaja grožđe i da dobije priliku da se oženi Teresom Gallego. Za to vrijeme madridski bogataši i moćnici spletkare planirajući atentat na političkog vođu Španjolske. Njihova spletka stvara oluju intriga koja u svoj vrtlog uvlači i skupinu nevinih mladih poljoprivrednih radnika u Santa Euláliji. Ti će događaji drastično promijeniti Josepov život i, ironično, malo-pomalo ga preobraziti u nadahnutog trgovca vinom s vizijom života koja se sve više širi.

Vinogradar je izvrstan roman američkog pisca Noe Gordona kojeg su naši čitatelji zavoljeli čitajući njegove romane Šaman, Rabin, Jeruzalemski dijamant i Iscjelitelj iz Zaragoze, te roman Iscjelitelj koji mu je donio svjetsku slavu i po kojem je snimljen i istoimeni film.  Roman je s engleskoga preveo Predrag Raos.

Ostale naslove Noe Gordona potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419376
  • Strani naslov: The Winemaker
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 395 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

KNJIGA TJEDNA!

Pogledaj ponudu

KNJIGA TJEDNA!

Savršen vrt

Priručnik SAVRŠEN VRT pokazat će vam da prekrasan vrt koji se lako održava ne mora biti nedostižan san.

99 kn

296 kn