Velika knjiga o osjećajima

Mary Hoffman, Ros Asquth

Kategorija: Knjige / Priručnici / Psihologija /
Rasprodano
79,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Velika knjiga o osjećajima

Mary Hoffman, Ros Asquth

Kategorija: Knjige / Priručnici / Psihologija /

VELIKA KNJIGA O OSJEĆAJIMA je sjajna knjiga za djecu i mlade koja će im pomoći da shvate svoje osjećaje i lakše se nose s njima.

Kako se danas osjećaš? Sretno? Tužno? Ljubomorno? Uzbuđeno? Usamljeno? Možda osjećaš mješavinu svega toga? Istraži mnoštvo različitih osjećaja u ovoj knjizi, provjeri možeš li pronaći osjećaje koji odgovaraju tvojima ili koji ti pomažu shvatiti kako se drugi osjećaju. Nauči kako podijeliti svoje osjećaje s drugima i razgovarati o njima te kako si pomoći da se osjećaš bolje. I potraži mačku svaki put kad okreneš stranicu. I ona ima osjećaje!

Mary Hoffman napisala je više od 90 knjiga za djecu, od slikovnica do romana. Amazing Grace i druge knjige u kojima je glavna junakinja živahna i maštovita Grace dobile su velike pohvale kritike i prodale se u milijun i pol primjeraka u cijelome svijetu. Mary živi u Oxfordshireu sa suprugom. Ima tri odrasle kćeri koje se bave umjetnošću.

Ros Asquith je već 20 godina karikaturistica za Guardian i napisala je i ilustrirala više od 60 knjiga za mlade. Diplomirala je na Umjetničkoj školi Camberwell i radila kao fotografkinja, dizajnerica i učiteljica, prije nego što je postala kazališna kritičarka. Ima dva sina i živi u sjevernom Londonu.

X
  • Broj stranica: 33
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531416467
  • Strani naslov: THE GREAT BIG BOOK OF FEELINGS
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 22.5 x 30.6 cm
  • Težina: 425 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina