Naslovnica knjige: Velika knjiga o osjećajima

Podijeli:

  • Broj stranica: 33
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531416467
  • Strani naslov: THE GREAT BIG BOOK OF FEELINGS
  • Uvez: meki
  • Širina: 22.5 cm
  • Visina: 30.6 cm

Velika knjiga o osjećajima

Mary Hoffman, Ros Asquth

Knjige Outlet Psihologija

VELIKA KNJIGA O OSJEĆAJIMA je sjajna knjiga za djecu i mlade koja će im pomoći da shvate svoje osjećaje i lakše se nose s njima.

Kako se danas osjećaš? Sretno? Tužno? Ljubomorno? Uzbuđeno? Usamljeno? Možda osjećaš mješavinu svega toga? Istraži mnoštvo različitih osjećaja u ovoj knjizi, provjeri možeš li pronaći osjećaje koji odgovaraju tvojima ili koji ti pomažu shvatiti kako se drugi osjećaju. Nauči kako podijeliti svoje osjećaje s drugima i razgovarati o njima te kako si pomoći da se osjećaš bolje. I potraži mačku svaki put kad okreneš stranicu. I ona ima osjećaje!

Mary Hoffman napisala je više od 90 knjiga za djecu, od slikovnica do romana. Amazing Grace i druge knjige u kojima je glavna junakinja živahna i maštovita Grace dobile su velike pohvale kritike i prodale se u milijun i pol primjeraka u cijelome svijetu. Mary živi u Oxfordshireu sa suprugom. Ima tri odrasle kćeri koje se bave umjetnošću.

Ros Asquith je već 20 godina karikaturistica za Guardian i napisala je i ilustrirala više od 60 knjiga za mlade. Diplomirala je na Umjetničkoj školi Camberwell i radila kao fotografkinja, dizajnerica i učiteljica, prije nego što je postala kazališna kritičarka. Ima dva sina i živi u sjevernom Londonu.

Na zalihi
79,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Neki to vole vruće

Romantičan, zabavan i strastven roman koji će vas prikovati za svoje vruće stranice do posljednjeg retka.

30 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.