VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE

Rasprodano
236,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE

Doživite prirodu u njezinim najdramatičnijim i najspektakularnijim trenucima zahvaljujući DVD-kolekciji VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE. Od razornih potresa i golemih vulkanskih erupcija, preko gromoglasnih slapova i divovskih gejzira, i sve do zaštitnog omotača koji nas štiti od užarenog Sunca ostat ćete bez daha uz čak tri sjajna DVD-a: Vatreno srce Zemlje, Moć vode i Naša nepredvidiva atmosfera!

Poslušajte potresna svjedočanstva osoba koje su 2004. preživjele tsunami koji je usmrtio gotovo 250.000 ljudi od Tajlanda do Afrike. Divite se supervulkanu Yellowstone čija bi erupcija mogla dovesti u pitanje opstanak ljudske rase. I promatrajte uragan Katrinu koji je u roku od samo 24 sata uspio uništiti New Orleans do temelja.

VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE otkriva vam sve o ovoj nevjerojatnoj moći prirode koja istodobno stvara i razara te ne prestaje oduševljavati svojom ljepotom i neukrotivošću. Vrhunski snimljena, s mnoštvom neponovljivih prizora i napetim pripovijedanjem, kolekcija je to kojoj ćete se uvijek iznova vraćati!

X
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 3858887658329
  • Uvez: meki
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina