Naslovnica knjige: VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE

Podijeli:

  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 3858887658329
  • Uvez: meki

VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE

Knjige Publicistika Znanost i tehnologija

Doživite prirodu u njezinim najdramatičnijim i najspektakularnijim trenucima zahvaljujući DVD-kolekciji VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE. Od razornih potresa i golemih vulkanskih erupcija, preko gromoglasnih slapova i divovskih gejzira, i sve do zaštitnog omotača koji nas štiti od užarenog Sunca ostat ćete bez daha uz čak tri sjajna DVD-a: Vatreno srce Zemlje, Moć vode i Naša nepredvidiva atmosfera!

Poslušajte potresna svjedočanstva osoba koje su 2004. preživjele tsunami koji je usmrtio gotovo 250.000 ljudi od Tajlanda do Afrike. Divite se supervulkanu Yellowstone čija bi erupcija mogla dovesti u pitanje opstanak ljudske rase. I promatrajte uragan Katrinu koji je u roku od samo 24 sata uspio uništiti New Orleans do temelja.

VELIČANSTVENA SNAGA PRIRODE otkriva vam sve o ovoj nevjerojatnoj moći prirode koja istodobno stvara i razara te ne prestaje oduševljavati svojom ljepotom i neukrotivošću. Vrhunski snimljena, s mnoštvom neponovljivih prizora i napetim pripovijedanjem, kolekcija je to kojoj ćete se uvijek iznova vraćati!

Rasprodano
236,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.