Uzgoj i njega trnovitih ruža

Margaret Dilloway

Na zalihi
149,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Uzgoj i njega trnovitih ruža

Margaret Dilloway

Roman Uzgoj i njega trnovitih ruža, pun predivnih detalja o umijeću uzgoja ruža, dirljivo je svjedočanstvo o iskupljujućoj snazi ljubavi.

Tridesetšestogodišnja Gal Garner živi ustaljenim životom bez uzbuđenja. Njezin posao profesorice biologije i njezina borba s prirođenom bubrežnom bolesti ne ostavljaju prostora ni za što drugo. Pokušava uskladiti život između srednje škole u kojoj predaje, bolnice i svojeg povučenog života prema vrlo striktnom rasporedu.

Gal se osjeća živom i poletnom jedino u svom vrtu. Tu ona eksperimentira s rijetkom vrstom ruža Hulthemia, koje brižljivo i pomno međusobno cijepi i oprašuje u nadi da će uspjeti stvoriti ružu spektakularne ljepote i zanosna mirisa. No čak je i njezina strast usmjerena k jasnom cilju: Gal želi pobijediti na velikom nacionalnom natjecanju u kategoriji Kraljice sajma i svoju ružu zatim ponuditi tržištu. A onda se jednog dana pred njom pojavi nećakinja, tinejdžerica Riley, kći njezine sestre od koje se otuđila. Riley dolazi nenajavljena i poslije toga obje, i Gal i Riley, više nikada neće biti iste…

„Čak i čitatelje kojima nikad ništa ne cvjeta, osvojit će trnovita ljepota Galilee Garner. Autorica Margaret Dilloway uspjela je odnjegovati fascinantnu priču iz bujnog znanstvenog svijeta i prenijeti čaroliju uzgoja cvijeća. Ovo je priča o obitelji i o tome kako se najviše veselimo najneočekivanijem cvatu. Ovaj roman uspio je oživjeti bit ruže same.“ – Sarah McCoy, autorica romana Pekareva kći i Vrijeme kad je snježilo u Puero Ricu

MARGARET DILLOVAY živi u južnoj Kaliforniji sa suprugom i troje male djece. Piše blog ‘Američka domaćica’ (American Housewife). Uz roman Uzgoj i njega trnovitih ruža napisala je i roman Život američke domaćice.

Roman je s engleskoga prevela Nada Mirković.

X
  • Broj stranica: 400
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417259
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 480 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA