Naslovnica knjige: Uvijek i zauvijek

Podijeli:

  • Broj stranica: 304
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415408
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Uvijek i zauvijek

Sarah Jio

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani Outlet

UVIJEK I ZAUVIJEK očaravajući je roman s idiličnim mjestom radnje i intrigantnom pričom, koji je proslavio autoricu Saru Jio.

Na tajanstvenome mjestu gdje ljubice cvatu izvan sezone, a zrak je prožet solju, žena slomljena srca naiđe na dnevnik i stupi u život njegove anonimne autorice.

U svojim dvadesetima Emily Wilson bila je na vrhuncu: napisala je bestseler, imala je savršenog supruga i činilo se da joj ništa ne stoji na putu do vječne sreće. No desetljeće poslije Emilyno se kolo sreće okrenulo. Nije mogla pronaći inspiraciju za novu knjigu. A i suprug joj je neočekivano okrenuo leđa.

Zato kad je njezina rođakinja Bee pozove da provede ožujak u divnoj kući na predivnom otoku, Emily prihvati prijedlog, čeznući da joj more zavida rane. Istražujući za svoju sljedeću knjigu, Emily otkrije crveni baršunasti dnevnik iz 1943. godine.  A njezin sadržaj otkriva nevjerojatne poveznice s njezinim životom.

Uvijek i zauvijek je priča o ljubavi, izdaji i otkriću starog dnevnika koji tajanstveno povezuje prošlost i sadašnjost. Roman je to s neočekivanim obratom na kraju i dirljivo štivo koje nas uvjerava da se za pravu ljubav uvijek treba boriti.

Na zalihi
129,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79,00 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.