Naslovnica knjige: Usplamtjela srca

Podijeli:

  • Broj stranica: 388
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531423427
  • Strani naslov: Hearts Aflame
  • Uvez: Meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Usplamtjela srca

Johanna Lindsey

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

Usplamtjela srca drugi je roman iz serije o vikinškim osvajačima koji su samo naizgled brutalni, a uz brojne prepreke osvajaju srca zanosnih dama.

Kristen Haardrad prkosno se suočila sa srdžbom u smaragdno zelenim očima Roycea od Wyndhursta. Bila mu je zarobljenica, ali nikada mu neće postati robinjom.

Međutim, Kristen nikako nije mogla znati za gorčinu koja mu je podijelila dušu na dva dijela. Jedan koji je žudio za njezinim mekim, podatnim tijelom. I drugi, koji ju je prezirao zbog davnog zločina za koji nije bila odgovorna. Ali moćni je saski plemenitaš u zlatokosoj vikinškoj ljepotici naišao na sebi ravnu – kako u ponosu, tako i u snazi… Te u moćnoj, neutaživoj požudi. Sve dok, u nijemoj predaji, nisu odbacili okove sumnje i nepovjerenja kako bi se dovijeka ujedinili u gorućem obećanju sveprožimajuće ljubavi.

Johanna Lindsey vrsna je pripovjedačica koja u romanu Usplamtjela srca prede nit romantične potke kao nitko drugi, ispredajući konce kako bi stvorila zavodljive likove, uzbudljive avanture i uzavrele strasti zbog kojih njezine priče pronalaze put do srca vjernih čitatelja.

Pročitajte i ostale romane iz serije – Zimske vatre (1. dio) te Predaja ljubavi (3. dio).

Ostale naslove Johanne Lindsey potražite ovdje.

X
Na zalihi
119,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

JA

Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Otkrijte zašto!

40 kn

49 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.