Naslovnica knjige: Umjetnost jednostavne hrane

Podijeli:

  • Broj stranica: 402
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531413626
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 24.5 cm

Umjetnost jednostavne hrane

Alice Waters

Knjige Kuharski priručnici

U kuharici UMJETNOST JEDNOSTAVNE HRANE slavna američka autorica Alice Waters provest će vas, korak po korak, kroz carstvo zdrave domaće kuhinje.

Već više od trideset godina Alice Waters zagovara upotrebu sezonskih namirnica i hranu uzgojenu u vlastitu podneblju. Njezine knjige i nastupi privlače publiku diljem svijeta jer u njima otkriva jednostavnu a zaboravljenu istinu da tajna dobrog jela leži u dobrim sastojcima.  U knjizi Umjetnost jednostavne hrane pokazuje nam što to znači u svakodnevnoj prehrani kroz više od 250 recepata za cijelu obitelj. Svi koji se drže njezinih uputa slažu se da je za zdravu i ukusnu prehranu dovoljno imati dobre namirnice i – puno ljubavi.

Naučite se opustiti u kuhinji, ne držati se lijepo svakog recepta, od riječi do riječi, već kombinirati tehnike i namirnice u skladu sa svojim željama i ukusom. Pisanje Alice Waters toliko je puno strasti, znanja, iskustva i poštovanja prema namirnicama da će i potpuni početnici, kao i profesionalci u kuhinji, s užitkom pročitati ovu knjigu od korica do korica, a stečene vještine i ideje upotrebljavati cijeloga života.

„Alice je kraljica jednostavne, zdrave i ukusne prehrane!“ – Jamie Oliver

„Nažalost, nikad nisam upoznala Alice Waters, iako sam nakon svakog listanja njezinih knjiga ili čitanja njezinih intervjua imala potrebu napisati pismo i zahvaliti joj na inspiraciji i strasti prema namirnicama koje sam otkrila kroz njeno pisanje i recepte.“ – Ana Ugarković

Rasprodano
249,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.