Kako učiti iz pogrešaka

Matthew Syed

Rasprodano
18,45 €
139,01 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Kako učiti iz pogrešaka

17,57 

Nema na zalihi

Podijeli:

Kako učiti iz pogrešaka

KAKO UČITI IZ POGREŠAKA briljantna je knjiga koja će iz temelja promijeniti vaš pogled na uspjeh, i to tako što će vam pokazati da se istinska inventivnost nalazi u razumijevanju neuspjeha i njegovu ovladavanju.

Znate li što povezuje tim Mercedesa F1 i Google? Ili Team Sky i zrakoplovstvo? Ili Jamesa Dysona i Davida Beckhama? Sve ih karakterizira pristup tipičan za istražitelje zrakoplovnih nesreća!

To je posve nov pristup visokoj radnoj učinkovitosti, sredstvo ostvarivanja prednosti u kompleksnom svijetu podložnom munjevitim promjenama. Pristup je to koji se ne primjenjuje samo u sportu, nego ima i važan utjecaj na svijet biznisa i politike, kao i na život roditelja i učenika. Drugim riječima, utječe na sve nas.

Oslanjajući se na zapanjujući broj različitih slučajeva i primjera iz stvarnog života, i navodeći najnovija znanstvena istraživanja o konceptu granične dobiti, kreativnosti i izdržljivosti, Matthew Syed u knjizi razotkriva kako se uspjeh zapravo događa – i kako se ne možemo razvijati ako nismo spremni učiti na pogreškama!

Matthew Syed je vodeći kolumnist The Timesa i autor kratkih reportaža. Usto, piše priloge za BBC-jev Newsnight, emisiju o aktualnim političkim zbivanjima, i redovito gostuje na CNN Internationalu i World Service TV-u. Diplomirao je na Sveučilištu u Oxfordu znanstvenim radom iz područja politike, filozofije i ekonomije. Zatim je postao engleski šampion u stolnom tenisu ponosno noseći tu titulu gotovo cijelo desetljeće. Ujedno je triput bio prvak Commonwealtha i dvaput predstavljao britanske boje na Olimpijskim igrama.

X
  • Broj stranica: 340
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422352
  • Strani naslov: Black Box Thinking
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 16 x 24 cm
  • Težina: 495 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.