Trilogija: Tama u meni, Divlje u meni i Ljubav u meni

Sally Green

Na zalihi
297,00 kn
60,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Trilogija: Tama u meni, Divlje u meni i Ljubav u meni

Sally Green

Trilogija: Tama u meni, Divlje u meni i Ljubav u meni

Književni fenomen koji je oborio rekorde i prije objavljivanja!

TAMA U MENI

Nathan je rastrgan između dvaju svjetova: sin je bijele vještice i najopasnijega crnog vještca. Odrasta u majčinoj obitelji, ali gotovo svi ga izbjegavaju, ignoriraju, zlostavljaju…Jedine svijetle točke u njegovu životu su brat Arran, baka i Annalisa, bijela vještica u koju je beskrajno zaljubljen. Njihova je ljubav vrlo opasna, ali i neodoljiva…

DIVLJE U MENI

U suvremenoj Engleskoj, gdje dvije zaraćene vještičje frakcije slobodno žive u ljudskoj zajednici, sedamnaestogodišnjeg Nathana, izvanbračno dijete najmoćnijeg i najnemilosrdnijeg crnog vješca, smatra se oličenjem iskonskoga zla. Ni u koga se ne može pouzdati niti igdje skloniti. Mora bježati i skrivati se kako bi preživo… Lovci ga prate u stopu ne libeći se poduzeti sve u svojoj moći kako bi ga se domogli, a preko njega i njegova oca, Marcusa.

LJUBAV U MENI

Savez gubi u ratu. A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, Nathan se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Iako ubija lovce gdje god stigne, kraju ratu i vladavini Vijeća ne vidi se kraja. Nathan je i u potrazi za Annaliseom, bivšom ljubavi, kojoj se očajnički želi osvetiti za njezinu nezamislivu izdaju.

Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha. Kraj priče je toliko neočekivan da će vas ostaviti u čudu. Ovaj je roman više nego obična priča o vješticama – to je priča o opstanku, borbi dobra i zla, ali i o dubokoj, pravoj ljubavi.

Ostale ljubavne romane potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 370+394+326
  • Godina izdanja: 2014. - 2017.
  • ISBN: 9789531416092, 9789531417501, 9789531420891
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 1285 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA