Naslovnica knjige: Tri petka u travnju

Podijeli:

  • Broj stranica: 238
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531418362
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.8 cm
  • Visina: 19.5 cm

Tri petka u travnju

Pavao Pavličić

Knjige Književnost Kriminalistički romani Outlet Veliko zimsko sniženje

Tri petka u travnju je kriminalistički roman Pavla Pavličića u kojem se prepleću ljubav, ljubomora, sućut i mržnja. Roman, koji je nagrađen nagradom Josip i Ivan Kozarac za najbolje prozno djelo 2015. godine, donosi još jedan zamršen slučaj Ive Remetina, hrvatskog Hercula Poirota.

Kada novinar crne kronike Ivo Remetin krene na obećavajuće ležeran poslovni put u Osijek, neće ni pomisliti da će po prvi put morati odraditi ozbiljan istražiteljski posao izvan Zagreba. I bez svog prijatelja, policijskog istražitelja Šoštara. U tri petka koja će dolaziti u Osijek grad će potresti nasilne smrti građana, koje će pokazivati isti zločinački rukopis. Što ovi ljudi imaju zajedničko? Jesu li se poznavali? Kakva je veza među njima? Što znači tajanstveni predmet koji ubojica ostavlja u njihovoj ruci? Sve su to pitanja na koja Ivo Remetin mora odgovoriti, a rezultat istrage bit će zapanjujući… Baš kao i ubojičini motivi.

Tri petka u travnju roman je brzog ritma i naglih preokreta u radnji koji ponovno potvrđuje Pavla Pavličića kao jednog od vodećih hrvatskih autora kriminalističkih romana.
  
Poučen dugogodišnjim iskustvom na mjestu urednika crne kronike u jednom dnevnom listu, novinar Ivo Remetin uspješno rješava brojne zamršene zločine u mnogim romanima Pavla Pavličića. Čitatelji su mogli pratiti njegove avanture u romanima Tužni bogatašZmijska serenadaCvijeće na vjetruKrvnik u kućiStara ljubavKrvna vezaCrveno pile, a Tri petka u travnju prvi je njegov slučaj koji ne rješava u Zagrebu, nego u Osijeku.

Ostale naslove Pavla Pavličića potražite ovdje.

X
Na zalihi
59,90 kn
20,00 kn
Dodaj u košaricu

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.