Naslovnica knjige: TIGAR IZ PALAČE

Podijeli:

  • Broj stranica: 288
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531405904
  • Uvez: meki
  • Širina: 13.8 cm
  • Visina: 21.5 cm

TIGAR IZ PALAČE

Barbara Cleverly

Knjige Književnost Romani

Indija, godine 1922. Tigar postaje ljudožderom i terorizira sela na sjeveru kraljevske državice Ranipur. Guverner Sir George Jardine šalje Joea Sandilandsa, ratnoga junaka i detektiva Scotland Yarda, da se, kao maharadžin gost, priključi lovu na zvijer.

Oružje s kojim ga Sir George odašilje u Joeu budi sumnje vezano za istinski cilj njegovoga putovanja. Puška Holland & Holland bit će idealna za lov na tigra, ali čemu će mu služiti najnoviji tip minijaturnoga pištolja Browning M?

Maharadža, saveznik Britanaca, umire. Nasljeđivanje je neizvjesno, a lako bi se moglo dogoditi da će ga odrediti krvoproliće. Prvi prijestolonasljednik već je poginuo u nesretnom hrvanju s panterom. Druga nasilna smrt događa se pri Joeovu dolasku u grad. Nesretni slučaj? Ili pak ubojica vreba po hodnicima palače?

U blještavome dvorskom okružju, okružen spletkarima, kako Rajputima, tako i Europljanima, Joe mora uloviti lukavoga ubojicu. Pod podrugljivim pogledom okrutnoga šefa državne policije, Joe iznalazi put kroz intrigu i naposljetku tigra iz palače uspijeva stjerati u kut iz kojega je teško pobjeći.

Rasprodano
118,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Pouzdajte se u sebe - Vodič kroz život

Promijenite misli i promijenili ste život!

49,90 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.