Naslovnica knjige: Temeljni čvorovi

Podijeli:

  • Broj stranica: 144
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531412490
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 19.7 cm
  • Visina: 20 cm

Temeljni čvorovi

Neville OlliffeMadeleine Rowles-Olliffe,

Hobi i uradi sam Knjige

Uz pomoć knjige Temeljni čvorovi naučite vezati savršen čvor u svakoj situaciji.

U uvodnom dijelu objašnjeni su osnovni termini uz pomoć kojih se kasnije objašnjava vezanje svih vrsta čvorova, nabrojene su temeljne vrste konopa koje se upotrebljavaju u pomorstvu, jedrenju, ribarstvu, alpinizmu, u izviđačima, na logorovanju, na kampiranju i u ostalim hobijima gdje će poznavanje vezanja čvorova riješiti većinu problema koje možete imati.

Prikazani su i alati kojima se čitatelji mogu služiti prilikom povezivanja dvaju konopa kao i načini podvezivanja i namatanja konopa. U ostatku knjige mogu se pronaći objašnjenja (slikovana i detaljna) kako vezati osnovne vrste čvorova podijeljenih u skupine prema njihovoj najčešćoj praktičnoj uporabi (Čvorovi za zaustavljanje, Vezni čvorovi, Petlje, Sponski čvorovi, Vezovi, Privezivanja, Trikovi sa čvorovima, Ukrasni čvorovi i Upleti) .

Uz priručnik Temeljni čvorovi vezanje raznih vrsta čvorova može se naučiti lako i brzo, a osnovni termini usklađeni su s tradicijskim hrvatskim terminima za pojedine čvorove.

X
Rasprodano
119,00 kn
Pročitaj više

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.