Naslovnica knjige: TAMNI PLAMENOVI

Podijeli:

  • Broj stranica: 359
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531409797
  • Uvez: meki
  • Širina: 13.5 cm
  • Visina: 21.5 cm

TAMNI PLAMENOVI

Brenda Joyce

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

TAMNI PLAMENOVI

Stigavši nepozvana u golemo kameno zdanje, drhtala je od užasa – i uzbuđenja. Jane Barclay bila je njegova štićenica. Njezina vesela nevina priroda bila je potpuno suprotna njegovoj nagloj ćudi. On je bio divlji, eksplozivni, neotesani teksaški bludnik – upravo ona vrsta muškarca koju ne može pripitomiti ni engleska ljepotica. Zajedno će biti uvučeni u mračnu oluju njihovih strastvenih sudbina… i divlju, proždiruću ljubav.

Brenda Joyce je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman, Nevina vatra, osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od četrnaest milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedeni na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi da je stekla toliko obožavatelja diljem svijeta.

Ostale naslove Brende Joyce potražite ovdje.

Rasprodano
149,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.