Naslovnica knjige: Tama u meni

Podijeli:

  • Broj stranica: 370
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531416092
  • Uvez: meki
  • Širina: 1.4 cm
  • Visina: 2 cm

Tama u meni

SALLY GREEN

Knjige Književnost Ljetni sajam knjiga Ljubavni i erotski romani Outlet

TAMA U MENI je prvi dio hit-trilogije koja govori o borbi za opstanak jednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.

Magija ipak postoji. Svijet je podijeljen na dobro i zlo, na prijatelje i neprijatelje. Nathan je rastrgan između dvaju svjetova: sin je bijele vještice i najopasnijega crnog vještca. Odrasta u majčinoj obitelji, ali gotovo svi ga izbjegavaju, ignoriraju, zlostavljaju. Jedine svijetle točke u njegovu životu su brat Arran, baka i Annalisa, bijela vještica u koju je beskrajno zaljubljen. Njihova je ljubav vrlo opasna, ali i neodoljiva…

Nathana stalno budno prati i nadzire Vijeće bijelih vještica koje ga na kraju zatvori u kavez gdje ga godinama muči, ranjava i izgladnjuje jedna bijela vještica. Rat koji dijeli svijet magije odvija se i u Nathanu. Vječno je rastrgan unutarnjom borbom između dviju strana svoje duše – bijele i crne, dobre i zle. Nathan je usamljen i prestrašen, zatočen u kavezu i ranjen. No mora pobjeći prije svoga sedamnaestog rođendana kako bi dobio svoja tri vještičja dara ili će umrijeti.

SALLY GREEN živi na sjeverozapadu Engleske. Dosad je radila svakojake poslove, a imala je i stalno zaposlenje sve dok 2010. nije otkrila ljubav prema pisanju i otad se bavi samo njime. Nekoć je također hranila piliće, a danas priprema pristojan pekmez, uživa u glačanju, obožava se šetati Walesom na kiši i vjerojatno se nikad više neće vratiti džogingu. Ipak, ozbiljno bi trebala smanjiti unos kave. Tama u meni zapanjujući je prvijenac Sally Green i prvi dio istoimene trilogije.

Ostale romane Sally Green potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Ljetni sajam knjiga
29,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.