Naslovnica knjige: TALIJANSKE CIPELE T.U.

Podijeli:

  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411592
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 15 cm
  • Visina: 20.5 cm

TALIJANSKE CIPELE T.U.

Henning Mankell

Knjige Književnost Kriminalistički romani

U romanu Talijanske cipele slavni švedski pisac Henning Mankell donosi napetu priču koja otkriva zašto ponekad svjesno donosimo pogrešne odluke i koliko se naša razmišljanja mijenjaju kroz godine koje nas sustižu.

Kirurg Frederick Welin živi u nekoj vrsti samoprogonstva na pustom ledenom otoku. Tamo je stigao nakon što je pokušao prikriti jednu svoju liječničku pogrešku. Jednog će jutra u daljini ugledati osobu koja mu se približava preko leda… Neće u prvi čas znati tko je to, no siguran je da se radi o prošlosti koja se došla obračunati s njim. Osoba koja je došla je Harriet, jedina žena koju je volio, ali i bezobzirno napustio prije četrdeset godina kad mu se pojavila mogućnost nastavka školovanja u Americi.

Harriet se vratila kako bi mu omogućila da ispuni obećanje koje joj je dao u mladosti. Obećao joj je da će je ponovno odvesti do gorskoga jezera skrivenog duboko u šumi, mjesta gdje su nekoć bili sretni. No Frederick će ubrzo otkriti da je Harriet najveće iznenađenje ostavila za kraj…

Henning Mankell vodeći je švedski pisac kriminalističkih romana. Romani s istražiteljem Wallanderom na vrhovima su ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta, a po njima je snimljena i televizijska serija.  Na hrvatski su mu dosad prevedeni romani Psi iz Rige, Ubojstvo na Ivanjsku noćNa pogrešnom traguTalijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine. Roman Talijanske cipele sa švedskoga je prevela Anka Katušić Balen.

Ostale romane Henninga Mankella potražite ovdje.

Rasprodano
129,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.