TALIJANSKE CIPELE T.U.

Henning Mankell

Rasprodano
17,12 €
129,00 kn
6,64 €
50,00 kn
Pročitaj više

TALIJANSKE CIPELE T.U.

47,62 kn

Nema na zalihi

Podijeli:

TALIJANSKE CIPELE T.U.

Henning Mankell

U romanu Talijanske cipele slavni švedski pisac Henning Mankell donosi napetu priču koja otkriva zašto ponekad svjesno donosimo pogrešne odluke i koliko se naša razmišljanja mijenjaju kroz godine koje nas sustižu.

Kirurg Frederick Welin živi u nekoj vrsti samoprogonstva na pustom ledenom otoku. Tamo je stigao nakon što je pokušao prikriti jednu svoju liječničku pogrešku. Jednog će jutra u daljini ugledati osobu koja mu se približava preko leda… Neće u prvi čas znati tko je to, no siguran je da se radi o prošlosti koja se došla obračunati s njim. Osoba koja je došla je Harriet, jedina žena koju je volio, ali i bezobzirno napustio prije četrdeset godina kad mu se pojavila mogućnost nastavka školovanja u Americi.

Harriet se vratila kako bi mu omogućila da ispuni obećanje koje joj je dao u mladosti. Obećao joj je da će je ponovno odvesti do gorskoga jezera skrivenog duboko u šumi, mjesta gdje su nekoć bili sretni. No Frederick će ubrzo otkriti da je Harriet najveće iznenađenje ostavila za kraj…

Henning Mankell vodeći je švedski pisac kriminalističkih romana. Romani s istražiteljem Wallanderom na vrhovima su ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta, a po njima je snimljena i televizijska serija.  Na hrvatski su mu dosad prevedeni romani Psi iz Rige, Ubojstvo na Ivanjsku noćNa pogrešnom traguTalijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine. Roman Talijanske cipele sa švedskoga je prevela Anka Katušić Balen.

Ostale romane Henninga Mankella potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411592
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 15 x 20.5 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


47,51   358,00 kn
19,78   149,00 kn
28,99   218,43 kn
17,99   135,55 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.