Naslovnica knjige: Tajni dnevnik Hendrika Groena

Podijeli:

  • Broj stranica: 342
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422406
  • Strani naslov: The Secret Diary of Hendrik Groen 83 ¼ Years Old
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Tajni dnevnik Hendrika Groena

Hendrik Groen

Humoristični romani Knjige Književnost

TAJNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA veliki je svjetski bestseler koji će vas nasmijati do suza, ali vas i ganuti dirljivom pričom o prijateljstvu, nesebičnosti i dostojanstvu.

„Ni ove godine ne volim stare ljude. Ja pak imam osamdeset tri godine i jednu četvrtinu.“

Hendrik Groen je možda star, ali još nije ni približno mrtav i ne namjerava to biti. Istina, njegove svakodnevne šetnje sve su kraće jer ga izdaju noge i mora ići liječniku češće nego što bi htio. Može se reći da je u poodmakloj životnoj dobi. Ali u toj dobi život je sigurno više od mlakog čaja i geranija u posudi?

Hendrik odlučuje započeti pisati dnevnik i otkriti sve uspone i padove tijekom godine dana života u domu za starije i nemoćne u Amsterdamu. A osniva i klub anarhista „Starci, a ne mrtvaci“. A kad se u dom doseli Eefje, žena o kakvoj je Hendrik oduvijek maštao, počinje laštiti cipele (i zube), češljati ono malo kose što mu je još ostalo i pokušava učiniti nešto od života koji još ima pred sobom, uz smiješne, nježne i strašne posljedice.

Hendrik Groen započeo je pisati svoj dnevnik na internetskoj stranici časopisa Torpedo. O svom romanu kaže: “Nijedna rečenica nije laž, ali nije ni svaka riječ istinita.”

Neumoljivi Hendrik Groen, najnevjerojatniji nizozemski junak, postao je kulturološki fenomen i bestseler broj jedan u rodnoj Nizozemskoj, ali i svijetu. Uspjeh te knjige (postoji pravi klub obožavatelja Hendrika Groena, roman je preveden na više od trideset jezika, a po njemu je snimljena i televizijska serija) te entuzijastične reakcije čitatelja, nagnale su njezina anonimna tvorca, čiji identitet se strogo čuva, da napiše nastavak – Novi tajni dnevnik Hendrika Groena.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.