Tajna misija

Richard C.HoaglandMike Bara,

Rasprodano
199,00 kn
69,90 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Tajna misija

Richard C.HoaglandMike Bara,

U knjizi TAJNA MISIJA tajne činjenice koje razotkrivaju pravu istinu o NASA-i!

Za većinu Amerikanaca ime NASA podrazumijeva tehnološku nepogrešivost i poštenje. Malo je ljudi svjesno čvrstih dokaza o postojanju tajnih bratstava koja vladaju Američkom svemirskom agencijom čija je politika više usklađena sa starim religijama i školama okultnih znanja nego s racionalnom znanošću koju ta državna agencija uspješno promovira u svijetu vec 50 godina.

Zašto je Busheva administracija odlučila pokrenuti program koji će ljude što prije vratiti na Mjesec? Koji su razlozi nove trke u osvajanju svemira koja se vodi s Kinom, Rusijom i Indijom?
Čudesne fotografije reproducirane u ovoj knjizi, koje su autori dobili od nezadovoljnih zaposlenika NASA-e, dat će odgovor na to pitanje, kao i pregršt podataka o istraživanjima Mjeseca i Marsa. Bivši savjetnik NASA-e i savjetnik televizijske kuće CBS News Richard C. Hoagland i Boeingov inženjer Mike Bara nude izvanredne dokaze o usporednoj, tajnoj povijesti Američke aeronautičke i svemirske agencije i čudesnim otkrićima koja su se od svjetske javnosti tajila desetljećima.

X
  • Broj stranica: 584
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407212
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 17.5 x 24.2 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina