Naslovnica knjige: TAJNA ČOKOLADNIH BOMBONA

Podijeli:

  • Broj stranica: 140
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531410793
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

TAJNA ČOKOLADNIH BOMBONA

Nives Madunić Barišić

Knjige Romani za djecu i mlade

U romanu Tajna čokoladnih bombona djevojčica Tara pokušava otkriti kamo je nestao njezin djed. U tom nastojanju dobije neočekivanu i pomalo čudesnu pomoć – psa detektiva koji govori. Kroz pseću perspektivu roman govori o avanturi i prijateljstvu koje se nastavlja i nakon riješenog “slučaja”.

Nives Madunić Barišić je urednica i dramaturginja na HRT-u te nagrađivana autorica dramskih tekstova, izvođenih na radiju i u kazalištu.  Za djecu je napisala nekoliko igrokaza: Mala zelena gusjenica, Naša je mama postala zmaj, Ispod zvončića se rodio kraljević i Luzer ili faca. Napisala je i romane Tajna čokoladnih bombona, Lunapark, Dlakava ljubav i Mrak ili strah. Objavljuje priče u časopisima za djecu Prvi izbor i Radost.

Voli pisati i za radio te je glavnina njezinih djela za odrasle izvedena upravo u programima HRT-a. U književnim časopisima objavila je nekoliko pripovjedaka. Jedna od njih uvrštena je i u antologiju hrvatske ženske kratke priče Svaka priča na svoj način. Kazalište je mjesto u kojem odrasta, ali nikako da odraste pa je stoga baš tamo napravila i nekoliko vještijih dramaturgija. Primila je i nagrade za svoj rad, ali za njih još ne mora imati posebnu policu. Premda ne voli previše isticati svoje mjesto pod suncem, ipak se rado hvali da je mama dvjema djevojčicama, kao da je to njezin najveći uspjeh.

Ostale naslove Nives Madunić Barišić potražite ovdje.

Na zalihi
69,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Čovpas

Za prvih 50 naručitelja gratis Selfie štap vrijedan 99 kn i besplatna poštarina!

Super cijena

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.