Naslovnica knjige: SULEJMAN VELIČANSTVENI – SULTANOV HAREM

Podijeli:

  • Broj stranica: 488
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531412681
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

SULEJMAN VELIČANSTVENI – SULTANOV HAREM

Colin Falconer

Knjige Književnost Romani

Sulejman Veličanstveni – Sultanov harem dramatična je i nezaboravna priča o surovosti i strasti smještena u veliki harem Otomanskog Carstva.

U Istambulu vlada samo jedan čovjek: sultan Sulejman Veličanstveni. U srcu njegove palače nalazi se harem u kojem žive stotine predivnih žena – neke od njih su supruge, neke konkubine, a neke samo obične robinje. Među njima je i Gülbehar, sultanova miljenica i majka njegova nasljednika Mustafe. Tu je i Julija, kći talijanskoga plemića koju su oteli kada je pokušala pobjeći iz Venecije sa svojim ljubavnikom, te Hürrem, Tatarka iz ruskih stepa.

Sve tri su ljepotice, ali Hürrem je najopasnija – beskrupulozna u svojoj želji da vlada haremom, a na kraju i samim sultanom. Pametna i moćna, ona pažljivo smišlja propast svojih suparnica, umiljava se vladaru i dolazi u samo središte carske moći. Upravo će zbog opsjednutosti ovom djevojkom Sulejman izgubiti saveznike i sinove, a na kraju ostati i bez svoje carske loze.

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.