Sudar – PP izdanje

Gail McHugh

Rasprodano
59,90 kn
10,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Sudar – PP izdanje

Gail McHugh

Sudar je prvi dio duologije autorice Gail McHugh, nenadmašna ljubavna priča za nepopravljive romantičare.

Pamet joj je nastojala voditi krvavu bitku protiv onoga što joj je tijelo već znalo. Željela ga je, silno ga je željela. Odmah po završetku fakulteta i nakon iznenadne majčine smrti Emily Cooper seli se u New York kako bi okrenula novu stranicu u svom životu. Njezin dečko Dillon Parker je bio sladak, brižan i velikodušan u tom teškom periodu za nju. Ona ne može zamisliti svoj život bez njega – iako joj unutrašnji glas govori da bude pažljiva.
 
A onda će upoznati Gavina Blakea. Gavin je prebogati zavodnik i meta ogovaranja, opasno je seksi i šarmantan kao sam vrag. Njihov prvi susret je kratak, ali dovoljno dug da raspali sve Emilyne osjete. Kad im se putevi ponovno prepletu preko neočekivanog zajedničkog poznanstva, ona pokušava zanijekati privlačnost koju osjeća. No Gavin neće odustati. 

Emily otkriva Gavinovu prošlost punu boli. A Dillonova prava priroda polako izbija na površinu. Emily postaje sve sigurnija da mora nešto napraviti. Ili riskirati da izgubi sve? Ali što će izabrati kad nema povjerenja u vlastito srce?

„Utjelovljenje prave ljubavne priče… Seksi, osjećajno i apsolutno nezaboravno.“ – A.L. Jackson, autorica uspješnica New York Timesa

O autorici:

GAIL MCHUGH autorica je Sudara i Pulsa, uspješnica New York Timesa. Majka je troje prekrasne djece i u braku je sa suprugom petnaest godina. Sudar je njen prvi objavljeni roman.ugom ptnaest godina. Sudar je njen

Ostale naslove Gail McHugh potražite ovdje.
 

X
  • Broj stranica: 384
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 3858890784527
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 410 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina