Naslovnica knjige: ŠTO TE BRIGA ŠTO DRUGI MISLE?!

Podijeli:

  • Broj stranica: 185
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407595
  • Uvez: meki
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 23.5 cm

ŠTO TE BRIGA ŠTO DRUGI MISLE?!

Richard Feynman

Nekategorizirane

Jedan od najvećih fizičara dvadesetog stoljeća i dobitnik Nobelove nagrade za fiziku 1965. godine, Richard Feynman imao je neutoljivu žeđ za avanturama i besprimjernu sposobnost da prepričava zgode iz života. Što te briga što drugi misle?! posljednja je knjiga Feynmanove književne ostavštine, koju je priredio njegov prijatelj, Ralph Leighton.

Među mnogim pričama ispripovijedanim u knjizi, od kojih su neke smiješne, a druge krajnje ganutljive, susrest ćemo se s Feynmanovom prvom suprugom Arlene, koja ga je poučila neobjašnjivomu misteriju ljubavi ležeći u smrtnoj postelji, dok je on u obližnjem Los Alamosu radio na atomskoj bombi. Tu je i fascinantna ispovijest o istrazi eksplozije space shuttlea Challengera 1986. godine. U knjizi je nanovo oživljen trenutak Feynmanova otkrića uzroka nesreće te dokazivanja elegantnim eksperimentom: u čašu hladne vode spustio je gumeni prsten, a onda ga izvukao deformiranoga.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Pouzdajte se u sebe - Vodič kroz život

Promijenite misli i promijenili ste život!

49,90 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.