Naslovnica knjige: ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Podijeli:

  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411158
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Susan Elizabeth Phillips

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Georgie York, nekoć slavnu zvijezdu omiljene televizijske komedije suprug je zamijenio drugom ženom, popularnom glumicom. Georgienina filmska karijera je potonula, otac je izluđuje, a njezin javni imidž odvažne junakinje opasno se zaljuljao. Što bi trebala učiniti glumica koju je napustila sreća? Zacijelo ne bi smjela otići u Las Vegas. Ne bi smjela naletjeti na mrskog kolegu s kojim je nekoć glumila, Bramwella Sheparda, muškarca koji je utjelovljenje samoga vraga. I, naravno, ne uplesti se u ružan incident koji će dovesti do skandaloznog bijega ljubavnog para.

A upravo će to činiti i već u sljedećem trenutku naći će se u lažnom braku, imati lažnog supruga i možda (a možda ne) i lažni seksualni život. Dvoje neprijatelja naći će se tako u neobičnoj situaciji u kojoj najsnažniji osjećaji mogu nositi zapanjujuće maske. A krije li se ispod njih uistinu mržnja… ili možda ljubav?

Rasprodano
39,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.