Naslovnica knjige: Sretno djetinjstvo

Podijeli:

  • Broj stranica: 402
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531412995
  • Uvez: meki
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 24.5 cm

Sretno djetinjstvo

Remo H.Largo

Knjige Outlet Roditeljstvo i odgoj

Knjiga SRETNO DJETINJSTVO otkrit će vam sve što trebate znati o odgoju i razvoju djeteta do četvrte godine života.

Istaknuti pedijatar Remo H. Largo, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i neprekidnom nadopunjavanju prvoga izdanja ovog priručnika, napisao je sasvim drukčiju knjigu. Njegovo temeljno polazište nisu idealni napredak djeteta ili strogo utvrđeni odgojni principi. On svako dijete promatra zasebno u njegovoj jedinstvenosti.

Takvim će pristupom prije svega nastojati potaknuti razumijevanje roditelja i odgajatelja za raznolikost dječjeg ponašanja, kao i za raznolike biološke predispozicije svakog djeteta. Knjiga Sretno djetinjstvo (Baby Jahre) već dugo je klasik među priručnicima o odgoju i razvoju djece. Ubraja se u rijetke knjige koje roditeljima uvijek trebaju. Ovo je najnovije i u potpunosti prerađeno izdanje bestselera za svakog roditelja.

X
Na zalihi
189,00 kn
60,00 kn
Dodaj u košaricu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nemirna krv peti je roman o Strikeu i Robin, najupečatljiviji je i najuzbudljiviji dosad. Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez daha.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.