Naslovnica knjige: SPAVAJ MIRNO LIJEPA MOJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 279
  • Godina izdanja: 2008
  • ISBN: 9789531403641
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

SPAVAJ MIRNO LIJEPA MOJA

Mary Higgins Clark

Knjige Književnost Kriminalistički romani

Jezičava kolumnistica Ethel Lambston, koja zna sve o svakome iz  društva poznatih i slavnih, najavljuje knjigu u kojoj namjerava razotkriti vodeće ličnosti iz svijeta mode. Kada je nađu mrtvu, prerezana vrata, sumnjivih je i više nego dovoljno. Za Neeve Kearny, vlasnicu ekskluzivnog njujorškog modnog salona, umorstvo jednog od njezinih najboljih kupaca na više je načina povezano s posljedicama ubojstva koje se dogodilo prije mnogo godina – ubojstva njezine majke. No jesu li ta dva ubojstva uistinu povezana?

Posve neočekivano, Neeve biva uvučena u misterij Etheline smrti. Povodeći se za svojim predosjećajima, slijedi trag koji vodi od sjajnih njujorških okupljališta bogatih i slavnih do podzemlja pod vlašću nemilosrdnih mafijaša. Tko je ubojica koji je zaključio kako svatko znatiželjan poput Neeve zaslužuje smrt?

Mary Higgins Clark jedna je od najpoznatijih američkih autorica kriminalističkih romana. Mnogi je vole upravo zbog načina na koji uspijeva ispričati svoje priče, načina kojim uvijek uspije ukomponirati nekoliko različitih žanrova pa svaka njezina knjiga obiluje ljubavnim zapletima, hororom i upravo tolikom količinom napetosti da se do kraja čitanja ne može ispustiti iz ruku. Na hrvatski su joj prevedeni gotovo svi najveći hitovi: Noć je moje vrijeme, Zvat ću te svojom ljubavi, Tatina mala djevojčica, Već sam čula tu pjesmu, Dvije djevojčice u plavom i mnogi drugi.

X
Rasprodano
20,00 kn
Pročitaj više

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nove afere omiljene britanske
obitelji Bridgerton

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.