Naslovnica knjige: ŠKOLA GITARE AKORDI

Podijeli:

  • Broj stranica: 256
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407557
  • Uvez: spiralni
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 20.5 cm

ŠKOLA GITARE AKORDI

Phil Capone

Hobi i uradi sam Knjige

U priručniku ŠKOLA GITARE AKORDI naći ćete više od 500 popularnih akorda za rock, blues, soul, country, jazz i klasičnu glazbu u njihovim najčešćim oblicima. Knjiga sadržava jasne fotografije, dijagrame i pripadajuće upute.

Knjiga je organizirana po ključevima i kromatskom rastu od C do H, pet je različitih oblika za sve tipove akorda koji su uobičajeni u svakom ključu.

Tih pet oblika rašireni su po cijeloj hvataljki, te tako funkcioniraju na više razina – učenik može odabrati hvat koji mu je najlakše izvesti, a iskusniji svirač onaj hvat koji će mu omogućiti lakši prelazak na sljedeću sekvencu, ili možda kako bi u pratnji pokazao slojevitiju harmonijsku teksturu.

Spiralni uvez omogućava, pak, lagano savijanje i jednostavnu uporabu pri vježbanju, te je oblikovana tako da, primjerice, može stati u vaš kovčeg za gitaru ili torbu. Dijagrami, koji označavaju prste kojima se hvata određeni akord, jasno su označeni na hvataljki, a savjeti kako izvesti određene tehnike sviranja dolaze u paru s važnim sekvencama akorda.

Dodatak, iako ne sa svrhom da omogući sveobuhvatnu referenciju, bit će koristan izvor za one situacije kad su potrebni stilizirani akordi za određene žanrove, uključujući i česte tipove akorda iz rocka, bluesa, jazza, soula, funka i reggaea. Sve je to uobličeno tako da je u prvom planu korisnik, jasno nazivlje, razlikovanje po bojama i fotografija svakog oblika akorda koji dopunjuje standardni format zapisa.

Svrha ove knjige je da gitarist ima na svim stupnjevima posluži kao cjelovit priručnik za akorde. No, također je idealan priručnik za učitelje koji će spoznati prednosti logične i sistematične koncepcije ovog priručnika u mnogim pristupima poučavanju.

Rasprodano
149,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.