Sezona bosih nogu

Susan Mallery

Na zalihi
119,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Sezona bosih nogu

Susan Mallery

SEZONA BOSIH NOGU je dirljiva priča o borbi s okovima prošlosti i pronalasku novih putova u životu i ljubavi.

Michelle Sanderson možda se na površini i doima poput snažne, neovisne žene, no u svojoj nutrini još je uvijek ranjena djevojčica koja je pobjegla od kuće puno godina ranije. Sada je mlada ratna veteranka i vraća se u neobičan pansion Blackberry Island kako bi preuzela svoje nasljedstvo te kako bi se oporavila od ratnih trauma. Umjesto toga, uviđa da se u vlasnički apartman uselila osoba koju najmanje želi vidjeti.

Carly Williams i Michelle nekoć su bile nerazdvojne. No onda je šokantna izdaja uništila njihovo prijateljstvo. A sada je Carly upletena u financijsku katastrofu skrivenu iza ugodnog pročelja pansiona. Carly je samohrana majka, cijeli se život bori s tračevima i lažima te se konačno počinje micati s mrtve točke na svim poljima života. Međutim, ako pansion propadne, Carly i njezina kći također će propasti s njime. Kako bi spasile svoj izvor prihoda, Carly i Michelle sklapaju burno primirje. Bit će im potrebno više od jedne uspješne sezone kako bi nadišle svoju razornu prošlost. No uz malo sreće i prekrasno ljeto, možda ipak uspiju ponovno otkriti čari prijateljstva kakvo se sklapa samo jednom u životu.

SUSAN MALLERY omiljena je američka autorica ljubavnih romana koja je svojim originalnim stilom osvojila srca brojnih čitateljica. Sezona bosih nogu prvi je njezin roman, u prijevodu
Marina Popovića, koji izlazi na hrvatskom jeziku. Riječ je ujedno o prvom romanu iz serije koja se događa na otoku Blackberry.

X
  • Broj stranica: 330
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419581
  • Strani naslov: The Barefoot Season
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti