Naslovnica knjige: Sezona bosih nogu

Podijeli:

  • Broj stranica: 330
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419581
  • Strani naslov: The Barefoot Season
  • Uvez: Meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Sezona bosih nogu

Susan Mallery

Knjige Književnost Ljetni sajam knjiga Ljubavni i erotski romani

SEZONA BOSIH NOGU je dirljiva priča o borbi s okovima prošlosti i pronalasku novih putova u životu i ljubavi.

Michelle Sanderson možda se na površini i doima poput snažne, neovisne žene, no u svojoj nutrini još je uvijek ranjena djevojčica koja je pobjegla od kuće puno godina ranije. Sada je mlada ratna veteranka i vraća se u neobičan pansion Blackberry Island kako bi preuzela svoje nasljedstvo te kako bi se oporavila od ratnih trauma. Umjesto toga, uviđa da se u vlasnički apartman uselila osoba koju najmanje želi vidjeti.

Carly Williams i Michelle nekoć su bile nerazdvojne. No onda je šokantna izdaja uništila njihovo prijateljstvo. A sada je Carly upletena u financijsku katastrofu skrivenu iza ugodnog pročelja pansiona. Carly je samohrana majka, cijeli se život bori s tračevima i lažima te se konačno počinje micati s mrtve točke na svim poljima života. Međutim, ako pansion propadne, Carly i njezina kći također će propasti s njime. Kako bi spasile svoj izvor prihoda, Carly i Michelle sklapaju burno primirje. Bit će im potrebno više od jedne uspješne sezone kako bi nadišle svoju razornu prošlost. No uz malo sreće i prekrasno ljeto, možda ipak uspiju ponovno otkriti čari prijateljstva kakvo se sklapa samo jednom u životu.

SUSAN MALLERY omiljena je američka autorica ljubavnih romana koja je svojim originalnim stilom osvojila srca brojnih čitateljica. Sezona bosih nogu prvi je njezin roman, u prijevodu
Marina Popovića, koji izlazi na hrvatskom jeziku. Riječ je ujedno o prvom romanu iz serije koja se događa na otoku Blackberry.

Na zalihi
119,00 kn
Ljetni sajam knjiga
50,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.