Sezona borovnica

Mary Simses

Rasprodano
129,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Sezona borovnica

Mary Simses

SEZONA BOROVNICA je dirljiv roman o hrabrosti, suočavanju s istinom i onim životnim trenucima koji nas stubokom mijenjaju.

Ellen Branford ambiciozna je njujorška odvjetnica koju će iz svakodnevne životne rutine izbaciti posljednja želja njezine bake. Baka je traži da pronađe muškarca kojeg je nekada voljela i grubo odbacila te da mu uruči pismo s objašnjenjem zašto je to učinila. Ellen se nađe u uspavanom gradiću Beaconu koji ju je dočekao hladno i to doslovno. Pala je s dotrajalog mola u ledeno more i od sigurne smrti spasio ju je naočit muškarac koji, međutim, nije bio njezin tip. Iako je u New Yorku čeka zaručnik za kojega se treba uskoro udati, Ellen će se u Beaconu morati zadržati duže no što je očekivala. Potraga za bakinim misterioznim muškarcem potrajat će duže nego što je mislila. Kao pouzdan suputnik u toj avanturi pokazat će se upravo muškarac koji ju je spasio iz ledenog mora.

Sezona borovnica predivan je ljubavni roman koji donosi toplu priču o neispunjenim snovima i propuštenim prilikama koje se, ipak, jednom ostvaruju. Samo ne na način na koji bismo očekivali.

Mary Simses odrasla je u Darienu u Connecticutu. Najveći dio života provela je u Novoj Engleskoj, gdje je radila u novinskom izdavaštvu. Godinama je pisala prozu i objavljivala u književnim časopisima. Sezona borovnica je njezin prvi roman. Roman je na hrvatski jezik prevela Aleksandra Barlović.

X
  • Broj stranica: 310
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531420204
  • Strani naslov: The Irresistible Blueberry Bakeshop and Caffe
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 340 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.