Naslovnica knjige: Sestre uragana

Podijeli:

  • Broj stranica: 314
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531418270
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.3 cm
  • Visina: 20 cm

Sestre uragana

Dorothea Benton Frank

Knjige Književnost Romani

SESTRE URAGANA je nezaboravan ljubavni roman jedne od najčitanijih američkih autorica ljubavnih priča.

Sezona uragana rano počinje i tutnji cijelo ljeto, do duboko u rujan. Životi ljudi često odražavaju vremenske (ne)prilike, a ovaj roman donosi upravo takvu priču.

Maisie, Liz i Ashley tri su generacije žena jedne obitelji. Maisie Pringle voli da njezina riječ uvijek bude zadnja u svemu, a naročito kad je posve u krivu. Njezina kći Liz uhvaćena je u klasičan vrtlog srednjih godina i emotivno zahtjevnog posla, koji će joj na kraju otvoriti oči prema razočaravajućoj istini. A Lizina prekrasna kći Ashley sa svojim sanjarskim ambicijama o malo vjerojatnoj budućnosti unosi razdor među sve njih. Tog će se ljeta s ove tri žene sudbina poigrati na vrlo ozbiljan način i sve će se naći u središtu naizgled bezizlaznih situacija, a mudrost starijih dama donijet će rješenje mladima.

Istodobno ozbiljan, ali i izvanredno duhovit, roman Sestre uragana ponovno je odlično ispričana priča o životu žena koje žive od ljubavi i za ljubav. I koje će se kao lavice boriti protiv svega što tu ljubav može ugroziti.

Dorothea Benton Frank jedna je od najčitanijih američkih autorica ljubavnih priča, redom uspješnica New York Timesa. Rođena je i odrasla na otoku Sullivans u Južnoj Karolini. Živi na relaciji New York – Lowcountry. Autorica je brojnih hitova koji su osvajali vrhove lista najprodavanijih knjiga u Americi. Uz Sestre uragana na hrvatski jezik preveden joj je i roman Posljednja prva supruga

Ostale romane Dorothee Benton Frank potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Dnevnik mog djetinjstva

Radosnica sretnog djetinjstva!

50 kn

139 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.