Naslovnica knjige: SAVJETI ISKUSNIH VRTLARA

Podijeli:

  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531404457
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 22 cm
  • Visina: 28.5 cm

SAVJETI ISKUSNIH VRTLARA

Grupa autora

Knjige Outlet Vrtlarstvo

Priručnik SAVJETI ISKUSNIH VRTLARA ujedinjuje savjete starih vrtlarskih majstora i najnovije znanstvene spoznaje. Naši su preci znali kako na prirodan način stvoriti bujan i zdrav vrt, a uz ovaj ćete priručnik reći “zbogom” agresivnim i štetnim  kemikalijama.

Na čak 320 stranica naći ćete na tisuće stručnih savjeta i ideja koji su se prenosili s koljena na koljeno. Dobit ćete inspiraciju za sadnju voća i povrća u kojima su uživali naši bake i djedovi, kao i za  isprobavanje novih sorta otpornih na bolesti. Doznat ćete kako uzgojiti palmu u sjevernijim krajevima, posaditi cvijeće u skladu s osunčanim i sjenovitim mjestima, riješiti se nametnika na prirodan način… A kako bi vam uspjeh u vrtu bio zajamčen, tu je i više od 1000 fotografija u boji, kao i vaš osobni Vrtlarev kalendar.

Uz knjigu Savjeti iskusnih vrtlara pružite vrhunski tretman omiljenom cvijeću, drveću i grmlju kako biste uživali u bogatstvu njihova mirisa, boja i oblika.

Rasprodano
296,00 kn
89,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.