Naslovnica knjige: Samo majka i kći

Podijeli:

  • Broj stranica: 125
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415538
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

Samo majka i kći

Julijana Matanović

Knjige Književnost Priče

Knjiga Samo majka i kći niz je dirljivih, osjećajnih, ali i duhovitih priča o životu jedne male obitelji koju čine samo majka i kći.

Mame spisateljice bježe od zaborava i žele sačuvati svaku emociju, dah, sjećanje na majčinstvo koje je poput fantastičnog romana prepuno slika s okusom melankolije, spokoja, straha i mudrosti. Ova knjiga vodi nas u taj svijet nezaborava i bilježi iskustva koje mame nisu stigle zapisati u dnevnik.

Snažne emocije, autobiografski elementi te tople teme razlog su što Julijanu Matanović vole svi, a knjiga Samo majka i kći se čita i osjeća do posljednjeg retka!

“Ova je knjiga napisana srcem, ne perom. Potpisana ljubavlju. Čitana s užitkom.” – Karmela Vukov Colić

“Prekrasna priča o majci i kćeri namijenjena svim ženama koje su osjetile ili će tek osjetiti težinu, ali i ljepotu majčinstva.” – Magdalena Hadžić

Julijana Matanović suvremena je hrvatska književnica i književna znanstvenica. Uz brojne stručne knjige objavila je zbirke priča Zašto sam vam lagala, Kao da smo otac i kći, Laura nije samo anegdota, Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanaka, Božićna potraga. Napisala je i romane Bilješka o piscu i Tko se boji lika. S Ankom Dorić napisala je knjigu za mlade One misle da smo male. U zbirci Cic i svila u izboru autorice objavljene su njezine najbolje priče.

Ostale naslove Julijane Matanović potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.