Naslovnica knjige: Sabrane pjesme

Podijeli:

  • Broj stranica: 350
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421638
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Sabrane pjesme

Sanja Pilić

Knjige Književnost Poezija

Zbirka Sabrane pjesme donosi sve pjesme Sanje Pilić, pjesme koje su u međuvremenu stekle kultni status, pjesme koje se rado citiraju, dijele i u kojima se mnogi rado prepoznaju. Nakon brojnih upita čitatelja i štovatelja poezije Sanje Pilić, knjiga Sabrane pjesme postaje dom u koji se useljavaju njezine ranije objavljene zbirke Ženske pjesme, Znala sam da moram izabrati drugačiji život, Ljubavi različite, pjesme razne i Sitnice te mjesto kojem će svi rado vraćati, netko zbog utjehe, netko zbog istine, a netko da pronađe sebe samoga.

O autorici:

Sanja Pilić, pjesnikinja, spisateljica za djecu i odrasle. Objavila je dosad 30 knjiga za djecu i odrasle i 23 slikovnice. Živi i radi u Zagrebu. Za svoj rad dobila je brojne nagrade i priznanja. Da je suvremena poezija još uvijek živa i rado se čita, najbolji su dokaz njezine pjesme. Od njezinih četiriju zbirki poezije većina je doživjela ponovljena izdanja i davno nestala s polica knjižara. Zato je izdanje Sabrane pjesme još i važnije jer donosi sve njezine pjesme na jednome mjestu.

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Neki to vole vruće

Romantičan, zabavan i strastven roman koji će vas prikovati za svoje vruće stranice do posljednjeg retka.

30 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.