Naslovnica knjige: Ruka koja je prva držala moju

Podijeli:

  • Broj stranica: 344
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412612
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Ruka koja je prva držala moju

Maggie O`Farrell

Knjige Književnost Outlet Romani

RUKA KOJA JE PRVA DRŽALA MOJU  još je jedan sjajan roman iz pera Maggie O’Farrell jedne od  najpoznatijih suvremenih britanskih spisateljica.

Lexie Sinclair upravo je napustila sveučilište i čeka da joj se u životu počnu događati velike stvari. Kad se profinjeni Innes Kent pojavi na njezinu pragu u ruralnome Devonu, Lexie shvati da ne može više čekati i preseli se u London. Tamo si, uz Innesa, stvori nov život u srcu bohemskog Sohoa 1950-ih.

U sadašnjosti, Ted i Elina više ne prepoznaju svoj život otkako im se rodilo dijete. Elina se teško privikava na novi život. A Teda uznemiruju sjećanja na djetinjstvo − sjećanja koja se ne podudaraju s verzijom koju su mu ispričali roditelji. Dok se Tedova potraga za odgovorima zahuktava, postupno se otkriva portret dviju žena koje dijeli pedeset godina, ali ih povezuje strastven otpor prema mirenju s prosječnim životom.

Maggie O’Farrell jedna je od najcjenjenijih suvremenih britanskih spisateljica. Hrvatski čitatelji već su je upoznali čitajući njezine hitove Kad si otišaoDaljina između nas Upute za toplinski val. Roman Ruka koja je prva držala moju nagrađen je uglednom nagradom Costa Book Awards za 2010. godinu. Roman je s engleskoga preveo Ozren Doležal.

Ostale naslove Maggie O’Farrell potražite ovdje.

Rasprodano
119,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.