Naslovnica knjige: Rotacijska dijeta

Podijeli:

  • Broj stranica: 302
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531414067
  • Uvez: meki
  • Širina: 16 cm
  • Visina: 24 cm

Rotacijska dijeta

Martin Katahn

Knjige Outlet Zdrav život, sport

U knjizi ROTACIJSKA DIJETA saznajte kako izgubiti do pola kilograma na dan i više ih nikad ne vratiti. Ovaj je priručnik neposredno nakon objavljivanja postao prava senzacija, a na vrhove ljestvica bestselera dospio je iz jednostavnog razloga: doista djeluje!

Doktor Martin Katahn, autor je revolucionarnog plana prehrane uz čije je jednostavne i učinkovite savjete moguće u samo 21 dan izgubiti suvišne kilograme i ponovo steći izgubljeno samopouzdanje. Pritom nije potrebno gladovati i jesti jednoličnu hranu bez ikakve nutritivne vrijednosti. Tajna je u brojevima 600 – 900 – 1200 iza kojih se kriju kalorijske vrijednosti koje tijekom tri tjedna valja naizmjence unositi u svoj organizam i na taj način potaknuti probavni sustav da maksimalno iskoristi svaki obrok.

Knjiga je rezultat osobnog iskustva i najnovijih znanstvenih spoznaja o zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Jelovnici i recepti na stranicama Rotacijske dijete pomno su osmišljeni. Autor je vodio računa o kalorijskim i hranjivim vrijednostima svake namirnice. Također je razmatrao učinak koji kombinacija određenih namirnica ima na organizam zdravog čovjeka. Rotacijska dijeta temelji se na osobnom pristupu oblikovanom tako da svaki pojedinac – kombinacijom ponuđenih jelovnika i programa tjelovježbe – odabire vlastiti put od prekomjerne težine do vitkosti.

Doktor medicine Martin Katahn bio je direktor Programa kontrole težine pri Sveučilištu Vanderbilt. Zahvaljujući rotacijskoj dijeti, izgubio je 34 kilograma. Već više od četrdeset pet godina uspješno održava stečenu liniju. Živi u Nashvilleu, Tennessee.

Na zalihi
139,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.