Naslovnica knjige: PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

Podijeli:

  • Broj stranica: 336
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531408578
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 26 cm
  • Visina: 31 cm

PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

Craig Doyle

Knjige Publicistika Putovanja

Priručnik PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME podijeljen je u 12 poglavlja – mjeseci u godini – u kojima su zanimljivi prijedlozi putovanja po cijelom svijetu – ukupno više od 130 svjetskih destinacija.

Uz to sva su putovanja svrstana prema šest kriterija – festivali i kultura, nezaboravna putovanja, prirodna čuda, luksuz i romantika, aktivne pustolovine i obiteljska putovanja – što dodatno olakšava izbor te se može naći za svakoga ponešto.

Možda vas zanima krstarenje Patagonijom ili Nilom, posjet festivalu kamenica u Galweyu ili, pak, Jazz festival u Montrealu. Ako volite aktivan odmor, doznajte kada je najbolje posjetiti Kilimandžaro, Borneo i što se sve može raditi tijekom svibnja u Boliviji. Za obiteljska je putovanja, naravno, najzabavnije posjetiti Disneyland ali tu su i Laponija te božićni ugođaj u Santa Feu. Ako vam je do mirnog  odmora na suncu i plaži, obavezno posjetite Dalmaciju, Maldive ili Maleziju.

U ovoj se knjizi prepunoj prekrasnih fotografija i korisnih savjeta može pronaći za svakoga ponešto!

Rasprodano
296,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Mentalni izazovi

500 novih zadataka za veći IQ

Vaša cijena

40 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.