Naslovnica knjige: PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

Podijeli:

  • Broj stranica: 336
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531408578
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 26 cm
  • Visina: 31 cm

PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

Craig Doyle

Knjige Publicistika Putovanja

Priručnik PUTOVANJA – NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME podijeljen je u 12 poglavlja – mjeseci u godini – u kojima su zanimljivi prijedlozi putovanja po cijelom svijetu – ukupno više od 130 svjetskih destinacija.

Uz to sva su putovanja svrstana prema šest kriterija – festivali i kultura, nezaboravna putovanja, prirodna čuda, luksuz i romantika, aktivne pustolovine i obiteljska putovanja – što dodatno olakšava izbor te se može naći za svakoga ponešto.

Možda vas zanima krstarenje Patagonijom ili Nilom, posjet festivalu kamenica u Galweyu ili, pak, Jazz festival u Montrealu. Ako volite aktivan odmor, doznajte kada je najbolje posjetiti Kilimandžaro, Borneo i što se sve može raditi tijekom svibnja u Boliviji. Za obiteljska je putovanja, naravno, najzabavnije posjetiti Disneyland ali tu su i Laponija te božićni ugođaj u Santa Feu. Ako vam je do mirnog  odmora na suncu i plaži, obavezno posjetite Dalmaciju, Maldive ili Maleziju.

U ovoj se knjizi prepunoj prekrasnih fotografija i korisnih savjeta može pronaći za svakoga ponešto!

Rasprodano
296,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.