Puls – PP izdanje

Gail McHugh

Na zalihi
59,90 kn
10,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Puls – PP izdanje

Gail McHugh

Roman PULS je drugi dio hit-duologije autorice Gail McHugh.

Emily Cooper spremna je sve riskirati kako bi bila s čovjekom koji joj je prožeo misli i snove čim ga je ugledala. Sve se oko nje odvija nevjerojatno brzo i samo se može nadati da je, nakon silnih nesporazuma, Gavin Blake još uvijek želi. A Gavin pokušava zaliječiti slomljeno srce, izdvojivši se i povukavši u svoj samouništavajući i zatupljujući svijet.

Emily nije navikla biti najsnažnija karika. No morat će pronaći u sebi dovoljno odvažnosti i samopouzdanja kako bi se izborila za njihovu ljubav i otrgnula Gavina s ruba provalije. Čak i ako pritom izgubi sebe u toj silovitoj i vrtoglavoj strasti.
 
„Seksi djelo u svakom slučaju… Gail McHugh je kraljica napetosti.“ – Michelle A. Valentine, autorica ljubavnog romana Zaljuljaj srce, uspješnice New York Timesa
 
Puls, još jedna uspješnica New York Timesa, predstavlja nezaboravan završetak priče o Emily i Gavinu koja je započela romanom Sudar.

O autorici romana Puls:

GAIL MCHUGH autorica je Sudara i Pulsa, uspješnica New York Timesa. Majka je troje prekrasne djece i u braku je sa suprugom petnaest godina. Sudar je njen prvi objavljeni roman.

Ostale naslove Gail McHugh potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 416
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 3858890784510
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 440 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina