Naslovnica knjige: PTICA DUŠE

Podijeli:

  • Broj stranica: 40
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531400015
  • Uvez: Tvrdi
  • Širina: 15.3 cm
  • Visina: 15.5 cm

PTICA DUŠE

Michal Snunit

Darovne knjižice Darovni program Knjige

PTICA DUŠE je poetična priča napisana za djecu, no koju vole čitatelji svih uzrasta, pogotovo oni koji vole jednostavnost i filozofičnost Malog princa.

Duboko u nama leži duša, a u duši živi posebna ptica. Ta ptica duše otvara i zatvara ladice naše duše, u kojima su svi naši osjećaji. Postoji ladica za zavist, ladica za sreću, ladica za ljubav, po jedna za svaki ljudski osjećaj. Samo ptica duše ima ključeve tih ladica i otvara ih kada to od nje zatražimo. Ptica ponekad postupi suprotno i otvori pogrešnu ladicu – umjesto šutnje javi se govor. Kada najviše želimo biti mirni i spokojni, javi se ljutnja. Kako ćemo čuti poruku te ptice i saznati nešto više o našem stvarnom ja?

Odnos između nas i naše duše objašnjen je u ovoj nježnoj, poetičnoj priči, napisanoj za djecu, koja je postala međunarodna uspješnica te je vole čitatelji svih uzrasta. Njena privlačnost slična je privlačnosti Saint-Exupéryjeva Malog princa zato što jednostavnim jezikom djetinjstva izražava vrlo duboke filozofske poruke za sve nas.

Na zalihi
49,00 kn
Dodaj u košaricu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Čovpas

Za prvih 50 naručitelja gratis Selfie štap vrijedan 99 kn i besplatna poštarina!

Super cijena

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.