Naslovnica knjige: PRVA VEČERNJA ZVIJEZDA

Podijeli:

  • Broj stranica: 336
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422000
  • Strani naslov: First Star I See Tonight
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

PRVA VEČERNJA ZVIJEZDA

Susan Elizabeth Phillips

Ljubavni romani

PRVA VEČERNJA ZVIJEZDA

On je bivši vođa navale ragbijaške momčadi Chicago Stars.

Ona pokušava biti uspješna vlasnica istražiteljske agencije.

Njezin prvi posao? Njega pratiti.

Recimo samo da joj ne ide dobro. Nimalo dobro…

 

Piper Dove žena je sa snom – želi postati najbolja istražiteljica u Chicagu. Prvi joj je posao uhođenje Coopera Grahama, bivšega vođe navale Chicago Starsa. No Graham ju je uočio i ta ga činjenica uopće ne veseli. Osim toga, on zna da je neprijatelja najbolje držati blizu pa joj daje ponudu da počne raditi za njega – no ne kao tjelohraniteljica,jer on tvrdoglavo odbija priznati da mu je tjelesni čuvar potreban.

Umjesto toga, zaposlio ju je kako bi držala na oku zaposlenike njegova ekskluzivnoga novog noćnog kluba. Ali Coopov život mogao bi biti u opasnosti i Piper je odlučila da će ga zaštititi, želio on to ili ne. A tada, naravno počinje igra! Igra između Coopera Grahama, legendarnoga sportskog junaka koji uvijek dobije što želi – čak i kad je ono što želi možda neustrašiva istražiteljica – i nepokolebljivo odlučne Piper koja mu želi dokazati da je žilava koliko i on.

Od prometnih čikaških ulica do blistave vode zaljeva Biscayne, dvoje ljudi koji ne podnose poraz stavit će na kušnju i sami sebe i jedno drugoga kako bi otkrili što je u životu najvažnije…

Pročitajte prvo poglavlje:

Na zalihi
129,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.