Prirodna i zdrava prehrana

Dr. Judith Rodriguez

Rasprodano
119,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Prirodna i zdrava prehrana

Dr. Judith Rodriguez

PRIRODNA I ZDRAVA PREHRANA djelo je iskusne dijetetičarke i nutri­cionistice dr. Judith Rodriguez i njezinih stručnih suradnika koje sadrži cijeli niz spoznaja o prehrani.

Ne, nije riječ o još jednom pomodnom obliku prehrane ili dijete. Ova knjiga sadrži niz zdravora­zumskih savjeta o prehrani i životu koje možete uvijek primijeniti. Usvojite tajne stručnjaka kako biste smanjili unos kalorija, uspješno se borili protiv masnoća te ostali u formi – do kraja života!

Bez obzira na to tražite li pomoć pri planiranju objeda, savjete kako kupovati namirnice ili vježbati kod kuće, ovaj priručnik ponudit će vam niz  rješenja koja ćete moći smjesta primijeniti. Ujedno će vam pomoći da sagledate sve aspekte svog stila života i učinite ga zdravijim. Poduzimajući sitne, ali bitne korake te učeći kako ustrajati u ostvarivanju ciljeva, steći ćete spoznaje i motivaciju da biste bili i ostali zdravi i u formi.

S obzirom na to da su upravo najmanji koraci ključni za uspjeh na duge staze, u knjizi Prirodna i zdrava prehrana ćete pronaći mnogo savjeta koji će vas uputiti u pravom smjeru. Uz to, ako imate posebne prehrambene potrebe, pomoći će vam da osmislite odgovarajući i zdrav način prehrane.

X
  • Broj stranica: 144
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531418409
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 19 x 24.5 cm
  • Težina: 470 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina