Prijevremeni izbori

J.K.Rowling

Rasprodano
19,78 €
149 kn
6,64 €
50 kn
6,64 €
50 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Prijevremeni izbori

6,32 

Nema na zalihi

Podijeli:

Prijevremeni izbori

J.K.Rowling

Kad Barry Fairbrother umre u ranim četrdesetim godinama života, gradić Pagford ostaje u šoku.

Pagford je, naizgled, oličenje engleske idile, s trgom popločanim kamenom i drevnom opatijom, ali iza tog lijepog pročelja skriva se gradić u ratu.

Bogataši u ratu sa siromasima, tinejdžeri u ratu sa svojim roditeljima, žene u ratu s muževima, nastavnici u ratu s učenicima… Pagford nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.

A prazno mjesto u općinskom vijeću koje ostaje nakon Barryjeve smrti ubrzo postaje katalizator za najveći rat koji je gradić dotad vidio. Tko će pobijediti u izborima prepunim strasti, dvoličnosti i neočekivanih otkrića?

Veliki roman o malom gradu, Prijevremeni izbori, prvi je roman za odrasle spisateljice J.K. Rowling. Djelo pripovjedačice bez premca.

O autorici J.K. Rowling:

J.K. ROwLING autorica je sedam bestselera o Harryju Potteru, objavljenih između 1997. i 2007., prevedenih na 73 jezika i prodanih u više od 450 milijuna primjeraka diljem svijeta. Prema njima je snimljeno osam iznimno uspješnih filmova.

Osim Ordena Britanskog Carstva za doprinos književnosti za djecu, J. K. Rowling dobitnica je brojnih nagrada i počasnih priznanja, među kojima je Nagrada princa od Asturije, francusko odlikovanje Legije časti i Nagrada Hans Christian Andersen. Ujedno je počasna govornica na dodjeli diploma Sveučilišta u Harvardu. Podržava brojne dobrotvorne akcije i osnivačica je Lumosa, organizacije za poboljšanje života siromašne djece.

X
  • Broj stranica: 488
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412834
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 16 x 24 cm
  • Težina: 870 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.