Naslovnica knjige: PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM

Podijeli:

  • Broj stranica: 194
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411806
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM

Arno Geiger

Duhovnost, Ezoterika Knjige

PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM je vedra, živahna, često i zabavna knjiga o životu koji je još vrijedan življenja i koji se možda samo malo razlikuje od života kojim svi živimo iz dana u dan.

U duboko dirljivoj priči o ocu Arno Geiger pripovijeda o čovjeku koji, obolivši od Alzheimerove bolesti, nije izgubio životnost i mudrost. Otac je potpuno svjestan sadašnjosti. No zaboravio je svoju prošlost, svoju kuću i djecu. Što je važno? Što je to što život čini vrijednim življenja? Autor pripovijeda o ocu kojemu se uspomene polako gase i koji se sve teže snalazi u sadašnjosti: „Budući da moj otac više ne može preko mosta doći u moj svijet, ja moram otići k njemu.“

Otvoreno, s ljubavlju i vedro, autor počinje ponovno upoznavati oca. Zajedno s njim kroči krajolikom u kojem su obojica provela djetinjstvo. Sluša njegove samo prividno besmislene i često predivne poetične rečenice. Pripovijeda o očevoj sadašnjosti i budućnosti te o vlastitom djetinjstvu u selu.

PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM dirljiva je knjiga o starosti, bolesti, zavičaju i obitelji koju ćete još dugo pamtiti.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.