Priča o starom kralju koji nije mogao pronaći svoj dom

Arno Geiger

Rasprodano
99,00 kn
20,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Priča o starom kralju koji nije mogao pronaći svoj dom

Arno Geiger

PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM je vedra, živahna, često i zabavna knjiga o životu koji je još vrijedan življenja i koji se možda samo malo razlikuje od života kojim svi živimo iz dana u dan.

U duboko dirljivoj priči o ocu Arno Geiger pripovijeda o čovjeku koji, obolivši od Alzheimerove bolesti, nije izgubio životnost i mudrost. Otac je potpuno svjestan sadašnjosti. No zaboravio je svoju prošlost, svoju kuću i djecu. Što je važno? Što je to što život čini vrijednim življenja? Autor pripovijeda o ocu kojemu se uspomene polako gase i koji se sve teže snalazi u sadašnjosti: „Budući da moj otac više ne može preko mosta doći u moj svijet, ja moram otići k njemu.“

Otvoreno, s ljubavlju i vedro, autor počinje ponovno upoznavati oca. Zajedno s njim kroči krajolikom u kojem su obojica provela djetinjstvo. Sluša njegove samo prividno besmislene i često predivne poetične rečenice. Pripovijeda o očevoj sadašnjosti i budućnosti te o vlastitom djetinjstvu u selu.

PRIČA O STAROM KRALJU KOJI NIJE MOGAO PRONAĆI SVOJ DOM dirljiva je knjiga o starosti, bolesti, zavičaju i obitelji koju ćete još dugo pamtiti.

X
  • Broj stranica: 194
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411806
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 19 cm
  • Težina: 215 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina