Priča o jednoj obitelji

Rosa Ventrella

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Priča o jednoj obitelji

Rosa Ventrella

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

Priča o jednoj obitelji izvrstan je roman za ljubitelje autentičih i emocionalnih priča Elene Ferrante.

Neočekivano prijateljstvo rođeno kao cvijet iz kamena. Zabranjena ljubav kao jedina utjeha i zaštita od okrutnosti svijeta. 

U labirintu uskih uličica popločanih bijelim kamenom, razdragana se djeca igraju dok ih opijaju mirisi sviježe opranog veša i arome vrelog umaka od rajčice. Jedno od njih je i Marija, djevojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njezina dva brata, bezbrižno se osmjehujući i uživajući u igri s prijateljima. Među njima je i Michele, koji je uvijek tu za nju, spremno čekajući da je zaštiti.Sasvim polako, neprimjetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav.
Kada se suoči s teškim gubitkom, Marija će morati pronaći način savladati zabranjene osjećaje prema Micheleu jer je sjeme mržnje zavadilo njihove obitelji. Od tog će se trenutka sve promijeniti, a život dobiti novi, neočekivani smjer.U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji oblikuju stoljećima, može li čovjek zaista prevladati sve prepreke i ostvariti snove bez osvrtanja na prošlost?
Prevela: Ana Katana
Ostale romane potražite ovdje.
X
  • Broj stranica: 272
  • Godina izdanja: 2020
  • ISBN: 9789538326035
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13.5 x 21 cm
  • Težina: 295 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA