Naslovnica knjige: PREDJELA I GRICKALICE

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414784
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 0.1 cm
  • Visina: 15.5 cm

PREDJELA I GRICKALICE

Academia Barilla

Kuhanje

Kuharica PREDJELA I GRICKALICE sadrži 40 recepata za odabrana talijanska predjela i zalogajčiće od kojih rastu zazubice. Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture.

Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda. U ovoj ćete knjižici naći recepte za mnoga ukusna i maštovita jela. Neka su tipična, poput pizze pečene u tavi, salate caprese, ili kolača od krumpira, neka su domišljate inačice klasičnih tema, poput rižinih popečaka s dimljenim sirom i korom od lješnjaka, a neka ukusne novine, poput kruha s rajčicama sušenim na suncu i origanom. Jedna su vrlo lagana, poput salate od pira sa škampima, a druga zasitnija, primjerice nabujak s gorgonzolom. Ono što im je svima zajedničko jest to da su veličanstven uvod u izvrstan obrok. 

Zavirite u kuharicu Predjela i grickalice i otkrijte tajne nenadmašne talijanske kuhinje!

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.