Povrće kroz godišnja doba

Jean-Martin Fortier

Knjiga Povrće kroz godišnja doba autora Jean-Martina Fortiera sveobuhvatan je vodič za ekološki uzgoj povrća, osmišljen prema principima biointenzivne poljoprivrede.

17,90 

Na zalihi

- +
  • 10% popusta na prvu narudžbu za newsletter pretplatnike (Prijavi se!)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 €
  • Besplatno osobno preuzimanje u centru Zagreba
  • Vi čitate, mi nagrađujemo. Svakom kupnjom sudjelujete u izvlačenju za 5.000 €

Moja metoda sadnje i uzgoja povrća namijenjena uzgajivačima od sada je dostupna svim povrtlarima!

Jean-Marin Fortier, zvijezda eko-povrtlarstva i vodeće ime biointenzivnog uzgoja u svijetu, već više od dvadeset godina promovira metodu uzgoja i organizacije poslova na malim imanjima. Metoda Fortier nije namijenjena samo profesionalnim uzgajivačima, već može biti inspiracija svima koji imaju obiteljski povrtnjak. U ovom vodiču saznat ćete sve o ekološkom uzgoju povrća tijekom godišnjih doba, uključujući savjete o tome kako organizirati i optimizirati prostor, koje alate upotrebljavati te kako sijati, saditi i brinuti o različitim kulturama. Knjiga donosi i kalendar s detaljnim uputama o svim aktivnostima koje povrtlari trebaju obavljati tijekom mjeseci.

O autoru:

S više od 20 godina iskustva, Jean-Martin Fortier vodeći je svjetski stručnjak i praktičar za ekološku i biointenzivnu poljoprivredu, a specijalizirao se za uzgoj na mikrofarmama. Njegova je misija promicanje regenerativne poljoprivrede po mjeri čovjeka i stvaranje održivih i otpornih prehrambenih sustava, od vrta do stola.  Svoje znanje i stručnost dijeli s  tisućama poljoprivrednika diljem svijeta putem instituta Market Gardener, kao autor uspješnica Eko-povrtlar i Alati u ekološkom povrtlarstvu, te online programom The Market Gardener’s Masterclass. Zajedno sa svojim timom osmislio je jedinstvenu aplikaciju Heirloom namijenjenu ekološkim poljoprivrednicima za planiranje i upravljanje usjevima i ostavrivanje profita. U duhu ideje održivosti i koncepta od polja do stola, Fortier je pokrenuo i restoran Espace Old Mill u kojem se poslužuje hrana od organskih namirnica uzgojenih na njegovom imanju. Restoran je proglašen jednim od 10 najbolji novih restorana u Kanadi.

Fortier živi i radi u Quebecu (Kanada) na farmi Ferme des Quatre-Temps gdje, između ostalog, obučava mlade poljoprivrednike kako bi stekli iskustvo, znanje i resurse potrebne da postanu voditelji ekoloških farmi sutrašnjice. Ovaj rad dokumentiran je u dvije sezone televizijske serije Les Fermiers (Farmeri) prikazivanoj na TV5 Monde.

Besplatna

dostava

Za narudžbe iznad 40€ dostava je besplatna unutar Hrvatske

Brza
dostava
 i širok izbor

Izaberite između Box now, Hrvatske pošte, DPD-a i GLS-a

Fleksibilni
načini
plaćanja

Plaćajte karticom, pouzećem,
općom uplatnicom ili internet bankarstvom

Povrat
u roku od 14 dana

Jednostavno vratite kupljene proizvode u roku 14 dana od kupovine

Sigurna

kupovina

Vaši podaci su zaštićeni i sigurni pri svakoj kupnji

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Prvi saznajte vijesti o najnovijim knjigama, posebnim ponudama i ekskluzivnim popustima na omiljene naslove. Prijavom ostvarujete 10% popusta na prvu kupnju!