Naslovnica knjige: Posljednja vojvotkinja

Podijeli:

  • Broj stranica: 471
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412087
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.5 cm
  • Visina: 20 cm

Posljednja vojvotkinja

Daisy Goodwin

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

Prvi roman Daisy Goodwin Posljednja vojvotkinja živopisna je romansa koja se odvija između Engleske i Amerike, a koja je oduševila čitatelje diljem svijeta.

Cora Cash odrasla je u svijetu gdje novac otvara sva vrata. Bal na kojem je trebala prvi puta službeno stupiti u društvo dao je naslutiti kako će biti jedan od najraskošnijih tih zlatnih 1890-tih, a ujedno i prikladan početak za njujoršku princezu. Pa ipak, njezino joj bogatstvo ne može kupiti ono za čime čezne – slobodu da bira vlastitu sudbinu.

Corina majka žudi za plemićkom titulom za svoju kćer, a u Engleskoj – kamo su se zaputile kako bi Cori pronašle supruga – osiromašeni predstavnici plave krvi u redu čekaju kako bi upoznali američke bogate nasljednice. No plemstvo je varavo okruženje. Cora srce dariva čovjeku kojeg jedva poznaje. Ubrzo otkriva kako je igra u koju se uključila nije potpuno jasna i kako buduća sreća ima svoju cijenu…

Roman Posljednja vojvotkinja s engleskoga je prevela Ivana Šojat Kuči.

Ostale naslove Daisy Goodwin potražite ovdje.

X
Rasprodano
159,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nove afere omiljene britanske
obitelji Bridgerton

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.