Naslovnica knjige: Posljednja obljetnica

Podijeli:

  • Broj stranica: 398
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531420099
  • Strani naslov: The Last Anniversary
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Posljednja obljetnica

Liane Moriarty

Knjige Književnost Kriminalistički romani

Roman POSLJEDNJA OBLJETNICA još je jedan hit autorice Suprugove tajne i Malih laži Liane Moriarty.

Napuštena beba. Dvije sestre s tajnom. Prilika za prekrajanje povijesti.

Prošlo je više od sedamdeset godina otkako su sestre Rose i Connie Doughty pronašle napuštenu bebu u blizini svojega doma na otoku Scribbly Gum. Bebini su roditelji netragom nestali pa su je Rose i Connie posvojile i dale joj ime Enigma. Sve će novine u zemlji pisati o tom misteriju, koji će im neočekivano donijeti slavu i bogatstvo, a obljetnica pronalaska bebe postat će popularan otočki događaj.

Sophie Honeywell uvijek se pitala je li pogriješila kada je ostavila Thomasa Gordona. Bio je savršen, ali na dan kad ju je zaprosio, Sophie mu je slomila srce. Godinu dana nakon toga Thomas ponovno ulazi u njezin život kako bi je obavijestio da je naslijedila kuću njegove tete Connie na otoku Scribbly Gum. Sophie se seli na otok i upoznaje Connienu obitelj — galeriju zanimljivih i neobičnih likova. Međutim, nakon sestrine smrti, Rose se počinje pitati jesu li onomad davno Connie i ona donijele dobru odluku. I je li došlo vrijeme da otkrije tajnu iz davne prošlosti koja bi im svima mogla promijeniti živote iz temelja…

Optužbe i grizodušje, oprost i odmazda, ljubav i izdaja… Roman Posljednja obljetnica ne ispušta se iz ruku do posljednjeg retka.

LIANE MORIARTY australska je spisateljica koja je našoj publici poznata po uspješnicama Suprugova tajna i Male laži. Tu je knjigu britanski knjižni klub Richard and Judy Book Club proglasio najboljom u jesen 2013. i od tada pa do danas ne silazi s vrhova ljestvica najprodavanijih knjiga. Živi u Sydneyju sa suprugom, sinom i kćeri.

Ostale romane Liane Moriarty potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.