Poremećaji prehrane

Carolyn Costin

Na zalihi
40,00 kn
20,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Poremećaji prehrane

Carolyn Costin

Knjiga Poremećaji prehrane kroz 100 pitanja i odgovora daje savjete oboljelima i njihovim voljenima kako se nositi s tim zastrašujućim suvremenim bolestima.

Kad se nepravilna prehrana pretvara u poremećaj? Je li tomu uzrok genetika ili naša kultura? Kako odabrati kvalitetnog terapeuta ili program liječenja? Postoje li alternativni oblici liječenja? Kako pomoći voljenoj osobi koja boluje od poremećaja u prehrani?

Knjiga Poremećaji prehrane obrađuje spomenute teme, ali ujedno do pojedinosti pojašnjava zlouporabu laksativa, vježbi, propadanje zuba i primjenu lijekova. Služi kao jednostavan vodič za sve koji boluju i njihove voljene osobe pružajući znanstveno utemeljene i praktične informacije.

Carolyn Costin, klinička liječnica i spisateljica, i sama se oporavila od poremećaja prehrane i u knjizi se oslanja na svoje tridesetogodišnje radno iskustvo u liječenju poremećaja prehrane. Upoznaje čitatelje s osnovama spomenutih bolesti, oruđem za borbu protiv njih, kao i načinima liječenja.

U knjizi je također moguće pronaći osobna iskustva oboljelih od poremećaja. To je čini neprocjenjivim pomagalom za članove obitelji oboljelih, prijatelje ili bilo koga drugog tko se bori s medicinskim, psihološkim ili emocionalnim tegobama ovih zastrašujućih bolesti.

X
  • Broj stranica: 203
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407564
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 16.5 x 23.5 cm
  • Težina: 325 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.